Uvjeti i odredbe ("Uvjeti")

Posljednje ažuriranje: 19. prosinca 2018

Molimo pažljivo pročitajte ove Uvjete i odredbe ("Uvjeti", "Uvjeti i odredbe") prije korištenja internetske stranice https://www.scardona-museum.com ("Usluga") kojom upravlja Oldtimer auto muzej ("nas", "mi" ili "naš").

Vaš pristup i korištenje Usluge uvjetovan je vašim prihvaćanjem i poštivanjem ovih Uvjeta. Ovi Uvjeti primjenjuju se na sve posjetitelje, korisnike i ostale koji pristupaju Usluzi ili je koriste.

Pristupanjem ili korištenjem Usluge pristajete na ove Uvjete. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom uvjeta, ne smijete pristupiti Usluzi.

Linkovi prema drugim web stranicama

Our Service may contain links to third-party web sites or services that are not owned or controlled by Oldtimer Auto Museum.

Oldtimer Auto Muzej nema kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge treće strane. Nadalje potvrđujete i slažete se da Oldtimer Auto Muzej neće biti odgovoran niti izravno ili neizravno odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ili za koji se tvrdi da je prouzročen ili u vezi s korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili uslugu dostupnu ili putem takvih web stranica ili usluga.

Preporučujemo vam da pročitate uvjete i pravila i policu privatnosti web stranica ili usluga trećih strana koje posjećujete.

Primjenjivi zakon

Ovi Uvjeti uređuju se i tumače u skladu s hrvatskim zakonima, bez obzira na njegove odredbe o sukobu zakona.

Neuspjeh nametanja bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako se bilo koja odredba ovih Uvjeta smatra nevažećom ili neprovedivom od strane suda, preostale odredbe ovih Uvjeta ostaju na snazi. Ovi Uvjeti čine cjelokupni sporazum između nas u vezi s našom Uslugom, te zamjenjuju sve prethodne sporazume koje možemo imati između nas u vezi s Uslugom.

Promjene

Zadržavamo pravo, po vlastitoj diskreciji, izmijeniti ili zamijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku. Ako je revizija materijalna, pokušat ćemo dati obavijest od najmanje 30 dana prije no što novi uvjeti stupaju na snagu. Što predstavlja materijalnu promjenu određivat će se prema našem nahođenju.

Nastavljajući pristup ili korištenje naše Usluge nakon što te revizije postanu učinkovite, prihvaćate da ćete se pridržavati izmijenjenih uvjeta. Ako se ne slažete s novim uvjetima, prestanite koristiti Uslugu.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima, molimo kontaktirajte nas.