Polica Privatnosti

Oldtimer auto muzej Skradin ("nas", "mi" ili "naš") upravlja internetskom stranicom www.scardona-museum.com ("Usluga").

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka kada koristite našu Uslugu i izborima koje ste povezali s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje Usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima. Osim ako je drugačije određeno u ovim Pravilima o privatnosti, pojmovi koji se koriste u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupnima na adresi www.scardona-museum.com

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija za različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu Uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Dok koristimo našu Uslugu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identificiranje vas ("Osobni podaci"). Podaci koji omogućuju osobnu identifikaciju mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • E-mail adresu
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Kolačići i podaci o korištenju

Podaci o upotrebi

Također možemo prikupljati informacije o tome kako se pristupa i koristi Usluga ("Podaci o korištenju"). Ovi podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše Usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Praćenje i podaci kolačića

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i držanje određenih informacija.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web-lokacije i pohranjuju se na vaš uređaj. Tehnologije praćenja koje se također koriste su oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše Usluge.

Možete narediti Vašem pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Primjeri kolačića koje upotrebljavamo:

 • Kolačići sesije. Mi koristimo kolačiće sesije za rad naše Usluge.
 • Kolačići prednosti.Koristimo kolačiće prednosti kako bismo zapamtili vaše postavke i ostale postavke.
 • Kolačići sigurnosti. Koristimo sigurnosne kolačiće u sigurnosne svrhe.

Korištenje podataka

Oldtimer auto muzej Skradin koristi prikupljene podatke za različite namjene:

 • Za pružanje i održavanje Usluge
 • Kako bismo vas obavijestili o promjenama na našoj Usluzi
 • Da biste omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše Usluge kada to odlučite
 • Osigurati brigu i podršku korisnicima
 • Da biste pružili analizu ili vrijedne informacije kako bismo mogli poboljšati Uslugu
 • Za praćenje korištenja Usluge
 • Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge državne nadležnosti gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam pružiti informacije, molimo da obratite pažnju na to da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i tamo ih obrađujemo.

Vaš pristanak na ovu Izjavu o privatnosti koju slijedi vaša predaja takvih informacija predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Oldtimer auto muzej Skradin će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurao da se vaši podaci tretiraju na siguran način i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti, a nikakav prijenos vaših osobnih podataka neće se ustupiti organizaciji ili država, osim ako nema odgovarajućih kontrola, uključujući i sigurnosne podataka i drugih osobnih podataka.

Objavljivanje podataka

Pravni zahtjevi

Oldtimer auto muzej Skradin može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takvo djelovanje potrebno za:

 • Poštivati zakonsku obvezu
 • Zaštititi i braniti prava ili vlasništvo Oldtimer muzeja Skradin
 • Da biste spriječili ili istražili moguće nepravilnosti u vezi s Uslugom
 • Zaštititi osobnu sigurnost korisnika Usluge ili javnosti
 • Zaštita od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedan način prijenosa putem Interneta, ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluga

Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane kako bismo olakšali našu Uslugu ("Pružatelji usluga"), mogu pružati Uslugu u naše ime, izvršili usluge vezane uz Usluge ili kako bi nam pomogli u analizi načina korištenja naše Usluge.

Analitika

Možemo koristiti usluge treće strane za praćenje i analizu korištenja naših Usluga.

 • Google Analytics

  Google Analytics je usluga web-analize koju nudi Google i koja prati i izvješćuje o prometu web stranice. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može prikupljene podatke upotrijebiti za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže.

  Možete isključiti mogućnost da svoju aktivnost na Usluzi stavite na raspolaganje Google Analytics instaliranjem dodatka za isključivanje preglednika Google Analytics. Dodatak sprječava JavaScript usluge Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijele informacije s uslugom Google Analytics o aktivnostima posjeta.

  Za više informacija o Googleovim pravilima o privatnosti posjetite njihovu web stranicu privatnosti i uvjeta

Linkovi na druge web stranice

Naša Usluga može sadržavati veze na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete link treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu treće strane. Preporučujemo Vam da pregledate Pravila o privatnosti svake stranice koju posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse na web stranicama ili uslugama trećih strana.

Privatnost djece

Naša Usluga se ne obraća nikome mlađem od 18 godina ("Djeca").

Ne svjesno prikupljamo osobne podatke od bilo koga mlađeg od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da ste nam Vi dali Osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez potvrde roditeljskog pristanka, poduzimamo korake da uklonimo te podatke s naših servera.

Izmjene ovih pravila privatnosti

Povremeno možemo ažurirati Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novog Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj Usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurira "datum stupanja na snagu" na vrhu ovog Pravila o privatnosti.

Preporučujemo Vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti za sve promjene. Promjene u ovim Pravilima o privatnosti vrijede kada su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas:

 • Putem E-maila: info@skradin-museum.com
 • Posjetom kontakt stranice na našoj web stranici
 • Putem telefona na: +385 98 409 859